كوكی بلال غذای ویژه سرآشپز صبا می شود

رادیو صبا در برنامه «از غذا» دستور پخت كوكی بلال را به مخاطبان آموزش می دهد.

1402/02/18
|
04:23
|

به گزارش روابط عمومی رادیو، برنامه آشپزی «از غذا» با رویكرد ماجراجویی در آشپزی، تجربه طعم‌های تازه و خلق غذاهای جدید از رادیو صبا پخش می‌شود.

آشپز این برنامه هر روز سری به یخچال آشپزخانه می زند و با خلاقیت غذای جدیدی را می پزد تا طعم نویی را تقدیم شنوندگان كند.

در این برنامه تلاش می شود با تركیب مواد موجود در آشپزخانه یك غذای كامل تهیه شود، روز سه شنبه 19 اردیبهشت ذرت ماده اصلی غذا می شود ،و آشپز «ازغذا» تصمیم میگیرد با ذرت كوكی درست كند و اسم آن را «كوكی بلال»می گذارد.

«از غذا» شنبه تا چهارشنبه هر روز ساعت 10:30 صبح به تهیه كنندگی و اجرای انسیه شمس اللهی از آنتن صبا پخش می‌شود.

دسترسی سریع