سنگر قلم: گامی رادیویی برای گشودن كتاب‌های ناگفته رهبر انقلاب

برنامه فرهنگی «سنگر قلم» به مناسبت شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی با هدف معرفی، تبیین و ترویج اندیشه‌ها و آثار مكتوب رهبر معظم انقلاب اسلامی تولید شده است؛ برنامه‌ای كه می‌كوشد با نگاهی محتوایی و تحلیلی، مخاطبان را با منظومه فكری و فرهنگی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آشنا كند.

1404/12/16
|
16:22
|

برنامه فرهنگی «سنگر قلم» به مناسبت شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی با هدف معرفی، تبیین و ترویج اندیشه‌ها و آثار مكتوب رهبر معظم انقلاب اسلامی تولید شده است؛ برنامه‌ای كه می‌كوشد با نگاهی محتوایی و تحلیلی، مخاطبان را با منظومه فكری و فرهنگی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آشنا كند.

آزاده شاهرخ‌مهر، تهیه‌كننده این برنامه، در گفت‌وگو با خبرنگار ما درباره چرایی شكل‌گیری «سنگر قلم» گفت: « بسیاری از مخاطبان با بیانات عمومی مقام معظم رهبری آشنا هستند، اما آثار مكتوب و تألیفات معظم‌له كمتر به صورت رسانه‌ای و منسجم معرفی شده است. سنگر قلم تلاش می‌كند این خلأ را جبران كند.»

وی با اشاره به ساختار هر قسمت از برنامه افزود: «در هر برنامه یكی از آثار فرهنگی و مكتوب رهبر انقلاب معرفی می‌شود. ابتدا درباره زمینه شكل‌گیری كتاب و موضوع آن توضیح داده می‌شود، سپس بخش‌هایی از متن كتاب برای مخاطبان خوانده می‌شود و در ادامه، خلاصه‌ای از مهم‌ترین مباحث آن ارائه می‌گردد. در پایان نیز متناسب با موضوع همان اثر، بخشی از بیانات و كلام رهبری پخش می‌شود تا پیوند میان كتاب و سیره فكری ایشان برای مخاطب روشن‌تر شود.»

شاهرخ‌مهر هدف اصلی این برنامه را «معرفی و ترویج افكار و راه رهبری در قالب كتاب» عنوان كرد و گفت: «آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صرفاً مجموعه‌ای از نوشته‌های نظری نیستند، بلكه حاصل سال‌ها تدریس، مبارزه، مطالعه و مواجهه عمیق با مسائل فكری، تاریخی و اجتماعی‌اند. این كتاب‌ها می‌توانند نقشه راهی برای نسل جوان و حتی پژوهشگران حوزه دین و انقلاب باشند.»

او تأكید كرد: «ما در سنگر قلم تلاش می‌كنیم مخاطب را به مطالعه عمیق‌تر ترغیب كنیم. خواندن بخش‌هایی از كتاب در برنامه، صرفاً یك دعوت اولیه است تا افراد به سراغ متن كامل اثر بروند و با اندیشه‌های رهبری به صورت مستقیم و بی‌واسطه ارتباط برقرار كنند.»

برنامه «سنگر قلم» با چنین رویكردی می‌كوشد ضمن تقویت فرهنگ كتاب‌خوانی، گامی مؤثر در تبیین و گسترش منظومه فكری رهبر انقلاب اسلامی در میان اقشار مختلف جامعه بردارد.
«سنگر قلم»هر روز ساعت 13:30 به تهیه‌كنندگی آزاده شاهرخ‌مهر و گویندگی مژگان واعظیان از رادیو صبا پخش می‌شود.

دسترسی سریع