نخستین واكسن غیرفعال جهان برای مهار كرونا

نخستین واكسن غیرفعال جهان برای مهار بیماری كووید 19 در شهر جیائوزو واقع در استان هنان چین، وارد فاز كارآزمایی بالینی می‌شود.

1399/01/30
|
22:04
|

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نخستین واكسن غیرفعال جهان برای مهار بیماری كووید 19 در شهر جیائوزو واقع در استان هنان چین، همسایه شمالی مركز شیوع بیماری یعنی استان هوبی، روز سه شنبه وارد فاز كارآزمایی بالینی می‌شود.

این واكسن روز یكشنبه تایید آزمایش‌های بالینی را از طرف اداره ملی محصولات پزشكی دریافت كرد؛ واكسن غیرفعال (یا واكسن كشته شده) یك واكسن متشكل از ذرات ویروس، باكتری یا سایر عوامل بیماری‌زا است كه در آزمایشگاه كشت شده و سپس ظرفیت تولید بیماری را از دست می‌دهند.

این آزمایش طی دو مرحله صورت خواهد گرفت و از داوطلبان آن بالای 6 سال سن دارند.

تعداد 288 داوطلب در فاز یك وجود دارد كه 216 نفر از آنها دوزهای مختلفی از واكسن دریافت می‌كنند در حالی كه 72 نفر دیگر دارونما دریافت می‌كنند؛ فاز دوم شامل 1616 داوطلب خواهد بود كه 876 شركت كننده واكسن را دریافت می‌كنند و 292 نفر در یك گروه كنترل قرار می‌گیرند.

سازندگان می‌گویند این واكسن قابل تولید انبوه در دسته‌های بیش از 50 هزار تایی است و می‌توان سالیانه 100 میلیون از آن را تولید كرد.

دسترسی سریع