خبرگزاری ایسنا/پخش سكانس هایی از «حوض نقاشی» به مناسبت روز معلولین از رادیو

رادیو صبا در برنامه «به توان هفت» به مناسبت روز معلولین سكانس هایی از فیلم سینمایی «حوض نقاشی» را پخش می كند.

1401/09/13
|
09:10
|

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، «به توان هفت» با شعار «زندگی را به توان هفت برسان» به موضوع دنیای ادبیات و سینما در كنار زندگی می پردازد.

این برنامه شنبه، 12 آذر ماه با موضوع معلولان و با خوانش بخش هایی از كتاب بی حد و مرز پخش می شود.

«بی‌حد و مرز» كتابی نوشته جیم كوییك درباره سلامت مغز است. كوییك در این كتاب به شما آموزش می‌دهد كه چگونه مغزتان را بهبود دهید، همه‌چیز را سریع‌تر یاد بگیرید و بهترین شكل از زندگی خود را بیابید.

این برنامه به مناسبت روز معلولین دیالوگ هایی از فیلم سینمایی «حوض نقاشی» را پخش خواهد كرد.

«حوض نقاشی» داستان زندگی و مصائب زوج كم‌توان ذهنی است كه در بیمارستان توان‌بخشی باهم آشنا می‌شوند. زوج كم‌توان داستان یعنی رضا (شهاب حسینی) و مریم (نگار جواهریان) هردو در یك كارخانه‌ داروسازی كار می‌كنند. رضا علاوه بر كارخانه در یك سوپرماركت مسئول بردن اجناس درب منزل خریدار است. از داد و هوار صاحب‌خانه و اجاره‌ عقب‌افتاده‌شان می‌توان فهمید كه مشكل مالی دارند اما از همه مهم‌تر مسئله‌ی فرزند این زوج یعنی سهیل (فرزامی) است.

«حوض نقاشی» به كارگردانی مازیار میری سال 91 برای سینما ساخته شد. شهاب حسینی، نگار جواهریان، سیامك احصایی، الهام كردا و ... از بازیگران اصلی این فیلم هستند.

به گزارش ایسنا، «به توان هفت» از شنبه تا چهارشنبه ساعت 13 و 30 دقیقه به تهیه كنندگی مژگان فرزین و اجرای امیرحسین مدرس به روی آنتن رادیو صبا می رود.

دسترسی سریع