در برنامه «صبح صبا»، رمضانی، گزارشگر مركز ایلام، به بررسی ظرفیتهای استان ایلام در راستای پویش ملی «ایران جان، ایلام جان» پرداخت. این گفتگو به معرفی جنگلهای بلوط چغاسبز، غذاهای محلی مانند آش ترخینه و زیباییهای طبیعی استان ایلام اختصاص داشت و شنوندگان را به سفر به این استان زیبا دعوت كرد.
به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، در برنامه صبح صبا، به منظور آشنایی با ظرفیتهای استان ایلام در راستای پویش ملی «ایران جان، ایلام جان»، گفتگویی جذاب و پرانرژی با خانم رمضانی، گزارشگر مركز ایلام، انجام شد. این برنامه با هدف معرفی جاذبههای طبیعی و فرهنگی ایلام به شنوندگان، به بررسی زیباییهای این استان پرداخت.
رمضانی در این گفتگوی صمیمی، از دیار زاگرس نشینان به معرفی جنگلهای بلوط ایلام پرداخت. وی اشاره كرد كه این جنگلها در فاصلهای كمتر از سی دقیقه از شهر ایلام قرار دارند و به عنوان جنگل چغاسبز معروف هستند. رمضانی توضیح دادند كه این جنگلها فضایی بسیار زیبا و خنك دارند و میتوانند مكان مناسبی برای پیادهروی و صرف صبحانه سالم در كنار خانواده و دوستان باشند.
در ادامه، رمضانی به معرفی غذاهای محلی ایلام پرداخت و به آش ترخینه اشاره كردند كه یكی از غذاهای معروف این استان است. وی توضیح داد كه این آش با استفاده از پونه كوهی تهیه میشود و عطر و بوی خاصی دارد كه برای درمان سرماخوردگی بسیار مؤثر است. همچنین، ایشان به دوغیه و انواع سبزیهای محلی اشاره كردند كه در فصلهای مختلف به ویژه بهار و تابستان در تهیه غذاها استفاده میشود.
رمضانی همچنین به زیباییهای دیگر استان ایلام اشاره كردند و از آبشار زیبای شهرستان ملكشاهی و دریاچه دوقلوی آبدانان یاد كردند. ایشان تأكید كردند كه این مكانها در فصل بهار بسیار زیبا و مناسب برای قایقسواری هستند و میتوانند تجربهای فراموشنشدنی برای بازدیدكنندگان فراهم كنند.
در پایان، رمضانی با ابراز محبت به ایلامیها و قدردانی از شنوندگان، برنامه را به پایان رساندند و از همه خواستند تا با سفر به ایلام، زیباییهای این استان را از نزدیك تجربه كنند.
این گفتگو به خوبی توانست جاذبههای طبیعی و فرهنگی ایلام را به تصویر بكشد و شنوندگان را به كشف این استان زیبا ترغیب كند.
«صبح صباهر روز ساعت 6 صبح به تهیه كنندگی مهدی مجنونی و با اجرای حمید پارسا و مریم خادم پور تقدیم شنوندگان می شود.