راز خوشمزگی قطاب یزدی در «دوراهی» رادیو صبا

رادیو صبا در برنامه «دوراهی» مخاطبان را را فوت و فن تهیه قطاب یزدی آشنا می كند.

1403/01/18
|
09:36
|

قطاب نوعی شیرینی ایرانی است. این شیرینی از معروف‌ترین شیرینی‌های سنتی استان یزد است. یكی از لذیذترین، شناخته شده‌ترین و پرطرفدارترین شیرینی‌های یزدی قطاب است كه از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. بنا به شنیده‌ها و مستندات، پیشینه این شیرینی به اواخر دوره قاجار برمی گردد.

رادیو صبا روز یكشنبه 19 فرودین در برنامه «دوراهی» میزبان خلیفه های (شیری پز) یزدی می شود و مخاطبان را با روش تهیه قطاب یزدی آشنا می كند.

این برنامه در قالب یك مسابقه رادیویی با طرح سوالات دوگزینه ای مخاطبان را با مهارت ها و مشاغل متنوع آشنا می كند.

بسته های «فنی، تاریخچه، تخصص و ادبیات» از بخش های مختلف این برنامه است كه در هر بخش سوالاتی در زمینه شغل از شركت كنندگان پرسیده می‌شود.

مسابقه پر هیجان دوراهی با اجرای «مهدی پر» و تهیه كنندگی رضا عزتی و هماهنگی آتوسا برهانی نژاد از شنبه تا چهار شنبه ساعت11 تقدیم مخاطبان می شوند، شنوندگان می توانند با ارسال پیامك در زمان پخش این برنامه در این مسابقه شركت كنند.

دسترسی سریع