میلاد ابراهیمی در «پیك صبا» مطرح كرد؛ «ایران» برایم نماد غرور و صلابت است/ تولید اثر تازه با عنوان «پرچم‌بگردان» ‌

میلاد ابراهیمی خواننده آثار میهنی، در گفت‌وگو با برنامه «پیك صبا» از رادیو صبا، از تازه‌ترین فعالیت‌های هنری خود در حوزه موسیقی ملی و میهنی سخن گفت و تأكید كرد كه نام ایران برای او همواره با حس غرور، افتخار و صلابت همراه بوده است.

1405/03/10
|
23:29
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، ابراهیمی در ابتدای این گفت‌وگو با اشاره به حس خود نسبت به ایران بیان كرد: ایران برای من واژه‌ای پرشكوه و باصلابت است و هر زمان نام آن را می‌شنوم، حس غرور و افتخار در وجودم زنده می‌شود. به اعتقاد من، ایران مایه افتخار هر ایرانی است.

وی در ادامه درباره فعالیت‌های خود در حوزه تولید آثار با موضوع وطن توضیح داد: در سال‌های اخیر آثار متعددی با مضمون ایران تولید كرده‌ام و به تازگی نیز اثری با عنوان «ایران جاودان» را اجرا كرده‌ام. تلاش من این بوده كه به صورت مستمر در این حوزه فعال باشم و حتی در برخی مقاطع، ماهانه یك یا دو اثر با موضوع ایران تولید و ارائه كنم.

این خواننده با اشاره به اهمیت محتوای ادبی در آثار میهنی گفت: تولید اثر برای ایران، برای من تنها یك فعالیت هنری نیست، بلكه با نوعی حس غرور و مسئولیت همراه است. به همین دلیل در انتخاب شعر و متن بسیار حساس هستم و معتقدم كلمات و ادبیات این آثار باید متناسب با شأن و جایگاه موضوع باشند.

ابراهیمی همچنین درباره تأثیر شرایط اجتماعی و ملی بر فضای آثارش اظهار كرد: طبیعی است كه حال و هوای كشور بر جنس موسیقی و لحن اثر تأثیرگذار باشد. در زمان وقوع حوادث تلخ و ناگوار، فضای اثر نمی‌تواند همانند روزهای پیروزی و شادی باشد. در مقابل، وقتی كشور در شرایطی همراه با سربلندی و افتخار قرار دارد، موسیقی نیز باید بازتاب‌دهنده همان شور و نشاط عمومی باشد.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو از یكی از آثار موفق خود با عنوان «ایران سربلند» یاد كرد و گفت: این اثر كه در سال 1391 تولید شد، بازخورد بسیار خوبی از سوی مخاطبان دریافت كرد و به یكی از كارهای موفق من تبدیل شد.

این هنرمند، استقبال مردم را یكی از مهم‌ترین عوامل تداوم فعالیت هنری دانست و افزود: وقتی یك اثر با همراهی و استقبال مخاطبان مواجه می‌شود، همین موضوع برای هنرمند به یك مشوق جدی تبدیل می‌شود تا كارهای بعدی را با دقت، وسواس، سلیقه و توان بیشتری تولید كند.

ابراهیمی در ادامه با اشاره به شیوه انتخاب آثار خود عنوان كرد: همواره تلاش كرده‌ام آثاری را اجرا كنم كه به حال و هوای مردم نزدیك باشد و مخاطبان بتوانند با آن ارتباط بیشتری برقرار كنند. این نگاه هم در نوع خوانش و هم در ساخت ملودی برای من اهمیت زیادی دارد.

وی همچنین از تولید اثر تازه‌ای با عنوان «پرچم‌بگردان» خبر داد و بیان كرد: این اثر متناسب با حال و هوای امروز كشور و با محوریت استقامت مردم در حال تولید است.

به گفته این خواننده، اثر یادشده در واحد شعر و موسیقی صداوسیمای مركز قزوین در دست تولید قرار دارد.

دسترسی سریع