امیر اكبری مطرح كرد؛ «چهارمین عروسی خوبان»؛ پیام امید برای جوانان در سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س)

امیر اكبری، تهیه‌كننده ویژه‌برنامه «عروسی خوبان»، با اشاره به رویكرد این برنامه بیان كرد كه هدف اصلی از برگزاری این مراسم، ترویج فرهنگ ازدواج آسان و ایجاد فضای امیدبخش برای جوانان است؛ موضوعی كه به گفته او امروز بیش از گذشته به آن نیاز احساس می‌شود.

1405/02/27
|
22:28
|

اكبری در گفت‌وگویی با گزارشگر رادیو صبا درباره برگزاری چهارمین دوره این ویژه‌برنامه گفت: «عروسی خوبان» تلاشی است برای اینكه نشان دهیم می‌توان با ساده‌گیری، همراهی خانواده‌ها و حفظ صمیمیت، مسیر ازدواج را برای جوانان هموارتر كرد. رادیو صبا در این برنامه سعی كرده فضایی شاد و صمیمی را در كنار یك پیام اجتماعی مهم به مخاطبان ارائه دهد.

وی افزود: این برنامه همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) برگزار می‌شود و تلاش دارد الگوی ازدواج ساده و به‌دور از تجملات را یادآوری كند. به گفته اكبری، در شرایطی كه بسیاری از جوانان به دلیل دغدغه‌های اقتصادی نسبت به تشكیل زندگی مشترك نگران هستند، پرداختن به موضوع امید و تسهیل ازدواج اهمیت زیادی دارد.

تهیه‌كننده «عروسی خوبان» درباره بخش‌های مختلف این ویژه‌برنامه توضیح داد: در این مراسم آیتم‌های متنوعی برای ایجاد فضایی شاد در نظر گرفته شده است؛ از اجرای موسیقی زنده و حضور خوانندگان و هنرمندان گرفته تا بخش‌های نمایشی و طنز كه حال‌وهوایی متفاوت به برنامه می‌دهد. همچنین مراسم عقد زوج‌های جوان نیز به‌صورت زنده روی آنتن رادیو صبا پخش می‌شود.

اكبری ادامه داد: تلاش ما این بوده كه مخاطب در كنار شنیدن یك برنامه شاد، حس همدلی و امید را نیز تجربه كند. «عروسی خوبان» فقط یك جشن نیست، بلكه پیامی اجتماعی برای تقویت نشاط و تشویق جوانان به آغاز زندگی مشترك است.

وی در پایان تأكید كرد: رسانه می‌تواند در كنار سرگرمی، نقش مؤثری در افزایش امید اجتماعی داشته باشد و «عروسی خوبان» نیز با همین نگاه طراحی شده است تا لحظاتی شاد، صمیمی و امیدآفرین را برای مخاطبان رقم بزند.
«چهارمین عروسی خوبان» روز دوشنبه 28 اردیبهشت از ساعت 15 تا 17 به تهیه‌كنندگی امیر اكبری و با اجرای آرمان غفاریان و مریم خادم‌پور در رادیو صبا برگزار می‌شود

دسترسی سریع