ویژه‌برنامه «ادبیاتو» در بزرگداشت مولانا روی آنتن رادیو صبا می‌رود




رادیو صبا همزمان با زادروز مولانا جلال‌الدین محمد بلخی، شاعر و عارف نامدار ایرانی، برنامه «ادبیاتو» را با بازخوانی اشعاری از این شاعر بزرگ، سه‌شنبه 8 مهر روانه آنتن می‌كند

1404/07/08
|
23:42
|


به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، همزمان با زادروز مولانا جلال‌الدین محمد بلخی، شاعر و عارف بلندآوازه ایرانی، برنامه «ادبیاتو» در روز سه‌شنبه 8 مهر با بخش ویژه‌ای همراه مخاطبان می‌شود. در این برنامه، گزیده‌ای از اشعار ناب و عارفانه مولانا با نثری امروزی و به روایت امیرحسین مدرس تقدیم شنوندگان خواهد شد تا فرصتی برای تأمل در اندیشه‌ها و مضامین ژرف آثار این شاعر بزرگ فراهم شود.

مولانا، خالق مثنوی معنوی و یكی از ستون‌های ادبیات عرفانی فارسی، قرن‌هاست كه با زبان عشق، معنا و وحدت، دل‌های بسیاری را در سراسر جهان به خود جذب كرده است. برنامه «ادبیاتو» در این روز ویژه، با رویكردی نو به بازخوانی این اشعار می‌پردازد و تلاش می‌كند تا مخاطب امروز را به ژرفای معناگرایانه و انسان‌دوستانه آثار مولوی نزدیك‌تر كند.

این برنامه روز سه‌شنبه 8 مهر ساعت ١٣ از رادیو صبا پخش می‌شود و به تهیه‌كنندگی مژگان فرزین و گویندگی امیرحسین مدرس روی آنتن می‌رود.

دسترسی سریع