برنامه «دوراهی» از رادیو صبا در ادامه پرداختن به فرهنگهای بومی ایران، اینبار با اجرای یك رقابت جذاب آشپزی، نان شیرینی بژی كرمانشاهی را به مخاطبان معرفی میكند. این قسمت از برنامه روز شنبه 19 مهر ساعت 10 صبح با حضور دو كارشناس آشپزی و در قالب مسابقهای شنیدنی از آنتن رادیو پخش خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، برنامه «دوراهی» كه با رویكردی متفاوت به معرفی آیینها، آداب و میراث خوراكی مناطق مختلف ایران میپردازد، در قسمت جدید خود به سراغ نان شیرینی سنتی «بژی» از استان كرمانشاه میرود.
این برنامه كه شنبه 19 مهر ساعت 10 صبح پخش میشود، در قالب یك رقابت آشپزی بین دو كارشناس حوزه غذا برگزار خواهد شد؛ رقابتی شنیدنی و آموزنده كه در آن شركتكنندگان به معرفی مراحل تهیه، مواد اولیه، فوت و فنهای خانگی و نیز نكات فرهنگی مرتبط با این خوراكی خوشطعم میپردازند.
بژی، شیرینی خشك و سنتی منطقه كرمانشاه است كه به دلیل ماندگاری بالا، طعم خاص و استفاده از رازیانه و دیگر طعمدهندههای سنتی، جایگاه ویژهای در سفرههای محلی دارد و اغلب در مراسم و مهمانیهای خانوادگی تهیه میشود. برنامه «دوراهی» با تمركز بر روایتهای محلی و تجربه عملی پخت این شیرینی، تلاش میكند تا بخشی از فرهنگ غذایی كرمانشاه را به شنوندگان معرفی و منتقل كند.
در این قسمت خبری از گفتوگوهای رسمی و كارشناسان فرهنگی نیست، بلكه همه چیز در فضایی خودمانی، رقابتی و كاربردی برای مخاطب ارائه میشود تا آموزش با سرگرمی همراه باشد.
شنوندگان نیز میتوانند با ارسال پیامك به سامانه 300001055، نظرات، سوالات و تجربیات خود درباره پخت بژی را با برنامه در میان بگذارند و در این تجربه فرهنگی مشاركت داشته باشند.
برنامه «دوراهی» به تهیهكنندگی رضا عزتی و اجرای مهدی پر، شنبهها ساعت 10 صبح از رادیو صبا پخش میشود و یكی از معدود برنامههایی است كه فرهنگ محلی را در قالب رقابتهای آشپزی زنده و قابل درك برای مخاطب عمومی روایت میكند.